Domů / Navijáky

Naviják Penn Battle III 3000


Žádné hodnocení. Kód: 10428 Produktové číslo: 031324048669 Sleva Sleva
Penn Battle III je silnější, odolnější a plynulejší než kdykoli předtím. Kombinace technologie CNC a prokluzového systému HT-100 s protiskluzovými kotouči z uhlíkových vláken a pláště navijáku z celokovu činí z tohoto navijáku cenově dostupný špičkový nav
Výrobce: PennPenn
Produkt již není v prodeji
Naviják Penn Battle III 3000

Penn Battle III je silnější, odolnější a plynulejší než kdykoli předtím. Kombinace technologie CNC a prokluzového systému HT-100 s protiskluzovými kotouči z uhlíkových vláken a pláště navijáku z celokovu činí z tohoto navijáku cenově dostupný špičkový naviják.

Silná konstrukce navijáku spolu se špičkovou brzdou HT-100 jej předurčují k silovému způsobu lovu ryb ve sladké nebo slané vodě. Brzda HT-100 vybavena uhlíkovými podložkami produkuje rovnoměrný brzdný účinek i při dlouhotrvajícím velkém zatížení. Naviják má 6 ocelových ložisek uzavřených a chráněných v pouzdrech.

Kovová klika navijáku a mohutný překlapěč jsou standardními u silových navijáků značky Penn, ke kterým patří i model Battle III. Naviják má kovovou cívku s gumovým prstencem, vhodnou pro použití se šňůrou. Na cívce navijáku jsou vyznačeny kruhy signalizující množství vlasce (1/3, 2/3 a plnou kapacitu).

  • celokovové tělo
  • CNC Gear™ technology
  • HT-100™ brzda s uhlíkovými podložkami
  • 5+1 zapouzdřené ocelové ložiska
  • kapacitní kroužky na cívce
Specifikace
Váha 0.45 kg
Soubory

PENN Battle III Spinning Reel

S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.