Domů / Navijáky

Naviják Okuma Carbonite B-Feeder 5000


Žádné hodnocení. Kód: 13151 Produktové číslo: 4718947067371
Naviják s volnoběžnou brzdou a korozi odolným grafitovým tělem, multidiskovou brzdou s podložkami z uhlíkových vláken a strojově obráběným mosazným pastorkem.
Výrobce: OkumaOkuma
Produkt již není v prodeji
Naviják Okuma Carbonite B-Feeder 5000

Naviják s volnoběžnou brzdou a korozi odolným grafitovým tělem, multidiskovou brzdou s podložkami z hlíkových vláken a strojově obráběným mosazným pastorkem.

Rychle nastavitelné ložisko má ochranu proti zpětnému chodu. Rotor je počítačově vyvážený pomocí technologie RES II, naviják má oscilační systém S-curve a systém rovnoměrného chodu EFR II.

Even Flow Roller System

Systém rovnoměrného chodu využívá kuličkové ložisko pod rolničkou, aby se maximalizovala účinnost navíjení. Tento válec pomáhá snižovat kroucení vlasce tím, že se volně převaluje přes rolničku bez tření. Bez tohoto systému se vlasec při tažení přirozeně kroutí.

Rotor Equalizing System

Tento systém obsahuje počítačově vyvážené závaží přesně umístěné v rotoru. Toto závaží umožňuje přesné vyvážení a eliminuje veškeré kmitání cívky pro dokonalé vyrovnání a plynulý chod kliky.

Quick-Set Anti-Reverse

Umožňuje okamžitý záběr rukojeti a eliminuje veškerou vůli v rukojeti, která se běžně vyskutuje u mnoha navijáků. Toto je dosaženo použitím válečkového ložiska z nerezové oceli odolného proti korozi, které zabírá naviják v jednom směru a zajišťuje přesné nahození pevné koncové sestavy.

Baitfeeding System

Patentovaný systém Okuma pro krmení návnadou umožňuje rybářům odpojit cívku přívlačového navijáku a nechat návnadu ve volnoběžném režimu. Baitfeedingový systém využívá sekundární brzdový systém v zadní části navijáku, který umožňuje přesné nastavení cívky pro kontrolu nástrahy. Pro odpojení tohoto systému stačí otočit kličkou. Páčka zapnutí a vypnutí se automaticky odpojí systém podávání návnady, takže můžete bojovat s rybou pomocí hlavního brzdového systému.

 

Specifikace
Váha 0.57 kg
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.