Domů / Bižuterie / Nože, nůžky a cvakátka / Nože s pevnou čepelí

Nůž Morakniv Outdoor 2000


Žádné hodnocení. Kód: 8619 Produktové číslo: 7391846200000
Tento nůž je oblíbený tuláky, lovci a rybáři. Jedná se o vysoce kvalitní nůž za přijatelnou cenu! Je vybaven vynikající čepelí, vyrobenou za studena válcovanou švédskou ocelí Sandvik. Čepel je nerezová a na špicy zeštíhlena, aby se nelepila
Výrobce: MoraknivMorakniv
Zboží není na skladě
799,00 Kč , plus doprava
(799,00 Kč/ks)
 
Nůž Morakniv Outdoor 2000Tento nůž je oblíbený tuláky, lovci a rybáři. Jedná se o vysoce kvalitní nůž za přijatelnou cenu! Je vybaven vynikající čepelí, vyrobenou za studena válcovanou švédskou ocelí Sandvik. Čepel je nerezová a na špicy zeštíhlena, aby se nelepila ke krájenému masu.Tento nůž je dodáván s tvrdou plastovou pochvou zakončenou koženým páskem.

Výroba nožů Frost “Mora of Sweden“ navazuje na starou řemeslnou tradici. Firma Frost v obci Mora zakládá na 300-leté tradici ve výrobě nožů nejlepší kvality. Nože zde byli zhotovovány již v 17. století. Firma Frost byla založena před více než 100 lety nožířským mistrem Erikem Frostem. Oblíbenost těchto kvalitních nožů je dána především výjimečnou ostrostí a trvanlivostí ostří. Dnes je firma vedena již ve 4. generaci jako moderní výrobní podnik.


Unikátní řešení nožů Mora-Frosts. Jádro čepele z vysoce uhlíkové oceli je zabaleno mezi pláty měkčí oceli. Vysoké tvrdosti 58HRC je dosaženo při zachování výborné houževnatosti čepele a dlouhé životnosti ostří.

Vyrobeno ve Švédsku


Specifikace
Tvrdost 57-58HRC
Materiál za studena válcovaná nerez ocel sandvik
Hmotnost 141g
Délka čepele 10.9cm
Celková délka 21.8cm
Průměr hřbetu 2.5mm
Specifikace
Váha 0.138 kg
Soubory

Recenze (CZ)

Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.